موضوع دانلود : تحقیق در مورد ماست – دانلود فایل, دانلود تحقیق, فایل سل, پروژه, تحقیق در مورد ماست, لبنیات, صنایع غذایی

عنوان: تحقیق در مورد ماست

دسته بندی: فنی و مهندسی

نشان شده با : دانلود فایل, دانلود تحقیق, فایل سل, پروژه, تحقیق در مورد ماست, لبنیات, صنایع غذایی


4 صفحه word|فونت tahoma سايز 14| قابل اجرا در آفيس 2007 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشي از تحقيق شیوه تولید شیر ابتدا توسط کلاریفایر تمیز شده و سپس به وسیله سپراتور به شیر پس‌چرخ و خامه تبدیل می‌شود و سپس عملیات استانداردسازی به منظور دستیابی به محتوای چربی موردنظر انجام می‌شود. سپس سایر اجزاء ترکیبی در یک تانک مخلوط، که به قیف پودری و سیستم مخلوط‌کننده مجهز است، با یکدیگر مخلوط می‌شوند. این مخلوط در نهایت با استفاده از یک مبدل حرارتی صفحه‌ای پیوسته در درجه حرارت 85 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه یا در درجه حرارت 95 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 دقیقه پاستوریزه می‌شود. این فرآیندهای حرارتی که بسیار شدیدتر از پاستوریزاسیون شیر مایع است برای رسیدن به اهداف زیر ضروری است: ـ ایجاد یک محیط نسبتا استریل برای فعالیت استارتر کالچر ـ دناتوره و منعقد کردن پروتئین‌های آب‌پنیر ( Whey ) برای بهبود ویسکوزیته و بافت سپس این مخلوط با استفاده از فشار بالای psi2500 ـ 2000 هموژن می‌شود. هموژن و یکنواخت کردن علاوه بر مخلوط ک …

برای دانلود در کادر آبی رنگ کلیک نمایید و پس از انتقال به صفحه خرید اقدام به واریز وجه فایل نمایید.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.