موضوع دانلود : دانلودتحقیق درمورد بلانچینگ – بلانچینگ,بلانچینگ چیست,تحقیق بلانچینگ,مثاله درموردبلانچینگ,

عنوان: دانلودتحقیق درمورد بلانچینگ

دسته بندی: فنی و مهندسی

نشان شده با : بلانچینگ,بلانچینگ چیست,تحقیق بلانچینگ,مثاله درموردبلانچینگ,

دانلودتحقیق درمورد بلانچینگ فرمتword 4صفحه   بلانچینگ چیست؟   اين روش را مي توان پاستوريزاسيون ميوه ها و سبزيها ناميدكه اصولا براي از بين بردن آنزيمهاي طبيعي به كار مي رود . چون انجماد فعاليت آنزيم ها را كاملا متوقف نمي كند ، بلانچينگ را معمولا قبل از يخ زدن سبزي و ميوه انجام مي دهند . همانطور كه در عمل پاستوريزه كردن مقداري از آنزيم ها غير فعال مي شوند ، در بلانچينگ نيز تعدادی از باكتري ها از بين مي روند .  البته بهتر است كلمه پاستوريزاسيون را براي عملياتي كه مخصوص از بين بردن ميكربهاست به كاربرد . نقش هاي مهم بلانچينگ عبارتند از : غير فعال كردن آنزيم ها و جلوگيري از تغيير طعم و بو ورنگ از بين بردن تعداد زيادي از ميكروبهاي موجود در سطح محصول تثبيت رنگ بعضي سبزيها مانند هويج شستن و جدا كردن گل و مواد خارجي خارج كردن هواي محبوس در بافت محصول از بين بردن طعم و بوي نا مطبوع خارجي هنگام يخ زدن سبزيها نرم شدن بافت ،كم شدن حجم و آسان كردن بسته بندي در كنسرو كردن اسفناج جدا كردن پوست بادام ، پسته و مغزهاي ديگر         شستن و جدا كردن نمك زيا …

برای دانلود در کادر آبی رنگ کلیک نمایید و پس از انتقال به صفحه خرید اقدام به واریز وجه فایل نمایید.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.