موضوع دانلود : پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذايي و بيماريهای واگيردار روده اي – بهداشت مواد غذایی , بیماریهای واگیردار روده ای , بیمارهای منتقله از غذا , عفونت ناشی از غذا , بهداشت مواد غذایی

عنوان: پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذايي و بيماريهای واگيردار روده اي

دسته بندی: علوم پزشکی

نشان شده با : بهداشت مواد غذایی , بیماریهای واگیردار روده ای , بیمارهای منتقله از غذا , عفونت ناشی از غذا , بهداشت مواد غذایی


        لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :  پاورپوینت نوع فایل :  .ppt  ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید :  23 اسلاید قسمتی از متن .ppt : بهداشت مواد غذايي و بيماريهای واگيردار روده اي بهداشت مواد غذايي و بيماريهاي واگيردار مرتبط پديده جهاني شدن و افزايش مسافرتها و توسعه گردشگري و همچنين افزايش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف بيماريهاي منتقله از غذا را به عنوان يك مشكل بهداشتي جهاني مطرح كرده است. به عنوان مثال در آمريكا سالانه 76 ميليون مورد بيماري منتقله از غذا با 325000 نفر بستري و 5200 مورد مرگ گزارش مي شود كه هزينه صرف شده براي كنترل آن بيش از 17 ميليارد دلار تخمين زده مي شود. ازميان عوامل موثر در افزايش بيماري هاي منتقله از غذا ، نقل و انتقالات جمعيتي اهميتي بيشتر از بقيه دارد.طبق تخمين مراكز ذيصلاح ساليانه جمعيتي به شرح زير در سطح جهان  نقل و انتقال مي يابند: مسافرت هاي بين المللي 698ميليون نفر ، (2000 ، (WTO كارگران مهاجر 70تا80ميليون نفر (2001 ،ILO) ، پناهندگان/بي خانمان ها22ميليون نفر (2002 ،U …

برای دانلود در کادر آبی رنگ کلیک نمایید و پس از انتقال به صفحه خرید اقدام به واریز وجه فایل نمایید.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.