موضوع دانلود : پاورپوینت درباره مدیریت آماده سازی و طبخ – کتاب ، جزوه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات   دسته بندی: Powerpoint   نوع فایل: ppt  (قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد اسلاید: 18  اسلاید  قسمتی از متن فایل دانلودی •Hazard Analysis of Critical Control Points   •Purchasing •Receiving •Storing •Preparing •Cooking •Serving and holding •Cooling •Reheating •عوامل فردی ( بهداشت فردی و آموزشی ) •افرادی که با موادغذایی سروکار دارند اغلب مواقع مي توانند منبع عمده آلودگی باشند در همین رابطه روشهای بهداشتی مناسب متعددی وجود دارند که این افراد باید رعایت نمایند ، عمدتاً این روشها در موارد ذیل قابل تعیین می با شند : •- رعایت نظافت شخصی در حد مطلوب •-  شستشوی دستها بطور مرتب با صابون و آب تمییز ، خصوصاً قبل از شروع کار ، بعد از پایان کار ، تماس با ضایعات موادغذایی و مواد شیمیایی •- رعایت رفتارهای بهداشتی •- توجه به آزمایشات دوره ای پزشکی ، بویژه افرادی که بیماری آنها محرز گردیده است یا مظنون به ابتلا ب …


مشخصات فایل دانلودی:

عنوانپاورپوینت درباره مدیریت آماده سازی و طبخ

دسته بندی فایل کتاب ، جزوه

شما می توانید فایل با مشخصات ذکر شده در بالا را از طریق همین صفحه دانلود بفرمایید. این سایت با دارا بودن بانک اطلاعات گسترده از فایل های مورد نیاز جامعه بهترین مکان برای جست و جوی فایل های مورد نیاز می باشد. صدها هزار فایل با عناوین مختلف جهت دانلود گردآوری شده استتحقیق، مقاله،پروژه، کتاب، جزوه و فایل های کم یاب موبایل از جمله فایل های موجود در سایت جهت دانلود هموطنان عزیز می باشد. برخی از فایل ها رایگان و برخی پولی می باشند که در صورت پرداخت وجه لینک دانلود ظاهر خواهد شد. همه فایل ها دارای پشتیبانی بوده و در صورت بروز مشکل می توانید از طریق صفحه تماس با ما در سایت فروشنده اقدام به حل مشکل خود نمایید. از کادر موجود در زیر می توانید فایل ” پاورپوینت درباره مدیریت آماده سازی و طبخ ” را دانلود بفرمایید:

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات   دسته بندی: Powerpoint   نوع فایل: ppt  (قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد اسلاید: 18  اسلاید  قسمتی از متن فایل دانلودی •Hazard Analysis of Critical Control Points   •Purchasing •Receiving •Storing •Preparing •Cooking •Serving and holding •Cooling •Reheating •عوامل فردی ( بهداشت فردی و آموزشی ) •افرادی که با موادغذایی سروکار دارند اغلب مواقع مي توانند منبع عمده آلودگی باشند در همین رابطه روشهای بهداشتی مناسب متعددی وجود دارند که این افراد باید رعایت نمایند ، عمدتاً این روشها در موارد ذیل قابل تعیین می با شند : •- رعایت نظافت شخصی در حد مطلوب •-  شستشوی دستها بطور مرتب با صابون و آب تمییز ، خصوصاً قبل از شروع کار ، بعد از پایان کار ، تماس با ضایعات موادغذایی و مواد شیمیایی •- رعایت رفتارهای بهداشتی •- توجه به آزمایشات دوره ای پزشکی ، بویژه افرادی که بیماری آنها محرز گردیده است یا مظنون به ابتلا ب …

از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت درباره مدیریت آماده سازی و طبخ ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل های پولی حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت درباره مدیریت آماده سازی و طبخ – با برچسب های زیر مشخص گردیده است:

پاورپوینت,مدیریت,آماده سازی,طبخ

جدیدترین و بهترین فایل های موجود در اینترنت برای استفاده کاربران در همین سایت گردآوری شده است. در همه زمینه ها می توانید تنها با یک جست و جو فایل خود را پیدا کرده و به سادگی دانلود نمایید. هنگام جست و جوی فایل از کلمات کلیدی موضوع یا عنوان مورد نظر خود استفاده نمایید

روش دانلود:

پس از انتقال به سایت فروشنده در قسمت پایین صفحه روی پرداخت کلیک نمایید و پس از انتقال به سایت بانک، اقدام به وارد کردن اطلاعات خواسته شده از جانب بانک نمایید و پس از تکمیل و پرداخت به صفحه فروشگاه باز خواهید گشت و لینک های دانلود را مشاهده خواهید کرد و با کلیک بر روی آنها فایل شما دانلود می شود. تا تکمیل همه لینک های دانلود، صفحه باز شده را نبندید.

با وارد کردن ایمیل لیست لینک ها را نیز در ایمیل خود دریافت می نمایید که توصیه ما وارد کردن ایمیل و دریافت آنها در ایمیلتان هست تا در صورت بروز مشکل بتوانید از ایمیل خود برای دریافت فایل ها اقدام نمایید.

در صورت بروز مشکل و شکایت از سایتی که اقدام به واریز وجه می نمایید طرح نمایید. این سایت بازاریاب برای محصولات فروشگاه ها می باشد و مسئولیتی در قبال محتوای فروشگاهها ندارد

biril.ir

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.