موضوع دانلود : پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن – فنی و مهندسی


              نوع فایل: power point   قابل ویرایش 45   اسلاید   قسمتی از اسلایدها:  مهمترین تغییرات بعد از کشتار قطع جریان خون الف) تبادل حرارت ب) اکسیژن به بافت نمی رسد ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم د)زمانی که جریان خون قطع می شود متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.   فهرست مطالب و اسلایدها: چگونگی تبدیل عضله به گوشت گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک) گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح) ویژگی های گوشت تازه جمود نعشی مراحل جمود نعشی( ریگورمورتیسم) کوتاه شدن در اثر سرما برای مبارزه با cold shortening   می توان به یکی از روشهای زیر عمل کرد پدیده Rigor mortism با دو پدیده  اصلی همراه است چگونگی رسیدن آنزیم ها به گوشت عوامل که بعد از صلابت نعشی باید رعایت گردد گوشت خام اصول نگهداری فرآورده های ( گوشتی) عمل آوری (curing) دودی کردن (smoking ) …


مشخصات فایل دانلودی:

عنوانپاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

دسته بندی فایل فنی و مهندسی

شما می توانید فایل با مشخصات ذکر شده در بالا را از طریق همین صفحه دانلود بفرمایید. این سایت با دارا بودن بانک اطلاعات گسترده از فایل های مورد نیاز جامعه بهترین مکان برای جست و جوی فایل های مورد نیاز می باشد. صدها هزار فایل با عناوین مختلف جهت دانلود گردآوری شده استتحقیق، مقاله،پروژه، کتاب، جزوه و فایل های کم یاب موبایل از جمله فایل های موجود در سایت جهت دانلود هموطنان عزیز می باشد. برخی از فایل ها رایگان و برخی پولی می باشند که در صورت پرداخت وجه لینک دانلود ظاهر خواهد شد. همه فایل ها دارای پشتیبانی بوده و در صورت بروز مشکل می توانید از طریق صفحه تماس با ما در سایت فروشنده اقدام به حل مشکل خود نمایید. از کادر موجود در زیر می توانید فایل ” پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن ” را دانلود بفرمایید:


              نوع فایل: power point   قابل ویرایش 45   اسلاید   قسمتی از اسلایدها:  مهمترین تغییرات بعد از کشتار قطع جریان خون الف) تبادل حرارت ب) اکسیژن به بافت نمی رسد ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم د)زمانی که جریان خون قطع می شود متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.   فهرست مطالب و اسلایدها: چگونگی تبدیل عضله به گوشت گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک) گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح) ویژگی های گوشت تازه جمود نعشی مراحل جمود نعشی( ریگورمورتیسم) کوتاه شدن در اثر سرما برای مبارزه با cold shortening   می توان به یکی از روشهای زیر عمل کرد پدیده Rigor mortism با دو پدیده  اصلی همراه است چگونگی رسیدن آنزیم ها به گوشت عوامل که بعد از صلابت نعشی باید رعایت گردد گوشت خام اصول نگهداری فرآورده های ( گوشتی) عمل آوری (curing) دودی کردن (smoking ) …

از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل های پولی حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن – با برچسب های زیر مشخص گردیده است:

پاورپوینت, چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

جدیدترین و بهترین فایل های موجود در اینترنت برای استفاده کاربران در همین سایت گردآوری شده است. در همه زمینه ها می توانید تنها با یک جست و جو فایل خود را پیدا کرده و به سادگی دانلود نمایید. هنگام جست و جوی فایل از کلمات کلیدی موضوع یا عنوان مورد نظر خود استفاده نمایید

روش دانلود:

پس از انتقال به سایت فروشنده در قسمت پایین صفحه روی پرداخت کلیک نمایید و پس از انتقال به سایت بانک، اقدام به وارد کردن اطلاعات خواسته شده از جانب بانک نمایید و پس از تکمیل و پرداخت به صفحه فروشگاه باز خواهید گشت و لینک های دانلود را مشاهده خواهید کرد و با کلیک بر روی آنها فایل شما دانلود می شود. تا تکمیل همه لینک های دانلود، صفحه باز شده را نبندید.

با وارد کردن ایمیل لیست لینک ها را نیز در ایمیل خود دریافت می نمایید که توصیه ما وارد کردن ایمیل و دریافت آنها در ایمیلتان هست تا در صورت بروز مشکل بتوانید از ایمیل خود برای دریافت فایل ها اقدام نمایید.

در صورت بروز مشکل و شکایت از سایتی که اقدام به واریز وجه می نمایید طرح نمایید. این سایت بازاریاب برای محصولات فروشگاه ها می باشد و مسئولیتی در قبال محتوای فروشگاهها ندارد

biril.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.