استانداردهاي غذايي 89 ص

استانداردهاي غذايي 89 ص

استانداردهاي غذايي 89 ص

) استانداردهاي غذايي
2) افزودنیهای غذایی
طعم دهنده ها در مواد غذایی
شیرین کننده در مواد غذایی
3) بسته بندی مواد غذایی
­­تاریخچه
تاریخچه بسته بندی فلزی
تاریخچه بسته بندی کاغذی و مقوایی
تاریخچه بسته بندی پلاستیکی
تاریخچه بسته بندی منسوج
تاریخچه بسته بندی شیشه ای
اهداف بسته بندی
کد جنس
Recyclable
1
بسته بندی مواد غذایی
انواع بسته بندی
4) تحقیق و توسعه (R&D)
سابقه تحقیق و توسعه در صنایع غذایی
تبدیل غذاهای سنتی به غذاهای صنعتی
تولید غذا…

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.