موضوع دانلود : تحقیق درموردشیر – شیر,تحقیق درموردشیر,تحقیق ,در,مورد,شیر,

عنوان: تحقیق درموردشیر

دسته بندی: کارآفرینی ، طرح توجیهی

نشان شده با : شیر,تحقیق درموردشیر,تحقیق ,در,مورد,شیر,


فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:  105صفحه           تعریف:   فهرست 1- چکیده مطالب  2- مقدمه 3- شیر و اهمیت آن 4-  تولید شیر 5- شیر شتر  6- ترکیبات کلی شیر  7-  اجزای سازنده اصلی شیر – پروتئین – چربی – لاکتوز  – ویتامین ها  و نمک های معدنی 8- انعقاد  حرارتی شیر شتر – بحث و نتیجه گیری 9- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور –  خلاصه – ابزار و روش ها – آماده سازی Pro های آب پنیر – کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین -الکتروفوز – نتیجه و بحث 10- تأثیر عملیات حرارتی به پروتئینهای آب پنیر از شیر شتر – ابزار و روشها – توزیع نیتروژنی – بحث و نتایج 11- پنیر – تهیه پنیراز شیر شتر – تهیه و استفاده از محیط کشت لاکتیک – افزودن کپک های عمل آمده پنیر -دو روش برای تلقیع اسپور قارچ 12- مراحل پرورش و تهیه پنیر – لخته شدن – خشک شدن – بعمل آوردن 13- تکنولوژی تولید انواع پنیر اصلی( پنیر روستایی، پنیر تازه) – لخته شدن – خشک کردن 14- تکنولوژی ساخت پنیر نرم – …

برای دانلود در کادر آبی رنگ کلیک نمایید و پس از انتقال به صفحه خرید اقدام به واریز وجه فایل نمایید.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.