موضوع دانلود : دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن( اثر ph و نمک ) – صمغ صمغ کتیرا ساختار شیمیائی تراگاکانت خصوصیات رئولوژیکی کتیرا گرانروی ظاهری کتیرا

عنوان: دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن( اثر ph و نمک )

دسته بندی: فنی و مهندسی

نشان شده با : صمغ صمغ کتیرا ساختار شیمیائی تراگاکانت خصوصیات رئولوژیکی کتیرا گرانروی ظاهری کتیرا


  صمغ ها صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی  بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند.   صمغ های ترشحی صمغ های جلبکی صمغ های دانه ای  صمغ های میکروبی  مشتقات نشاسته و سلولز     کتیرا   کتیرا(تراگاکانت)صمغ طبیعی است که از بوته گیاه Astragalus گرفته می شود و بیش از 2000 گونه گیاه   دارد.این گیاه در جنوب غربی آسیا می روید.2 گونه تجاری آن A.gummifer labill و   A.microcephalus willd  است.     صمغ کتیرا یک پروتئوگلایکان هتروژن،اسیدی با وزن مولکولی بالا (نزدیک به 800000 دالتون) است.       فایل پاورپوینت 23 اسلاید …

برای دانلود در کادر آبی رنگ کلیک نمایید و پس از انتقال به صفحه خرید اقدام به واریز وجه فایل نمایید.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.